(095) 754-95-47 office@kidz-studio.com.ua            Київ, Позняки, вул. Бориса Гмирі, 5

На декілька годин наша кухня перетворилася на хімічну лабораторію — ми досліджували зразки молока популярних торгових марок на жирність, натуральність, здатність звертатися та інші показники. Як і в справжніх лабораторіях, ми використовували реагенти, — у нас це були уксус, йод та спирт.

354248

А щоб робити ці досліди з молоком, наші діти з викладачем самі відправились до супермаркету за зразками молока.

12324

1564

Для визначення якості молока у різні його зразки діти по черзі додавали уксус, йод, спирт. А от навіщо ці реактиви і що вони показали, розпитайте нашихдітей. Нехай вони вас научать, як треба професійно обирати краще молоко!

56412

3456